Kahve falında birini kestiğini görmek

Kahve falında birini kestiğini görmek güç ve para kaybedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, her gün daha fazla dolacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında birini kestiğini gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret etmektedir.

Kahve falında bebek saçı kestirmek evlatlarının hayırlı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kestiğini görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında at kestirmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, işe başlanacağına inanılır.

Kahve falında birinin kendi saçını kestiğini görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında saç ucunu kestirmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top