Kahve falında kendini kestiğini görmek

Kahve falında kendini kestiğini görmek yükseldikçe yükseleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, sorunlarını çözeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kendini kestiğini gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Kahve falında şeftali kestiğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon kestirmek çok büyük borçlar alacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına inanılır.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği kestiğini görmek zor günler geçirileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kestirmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top