Kahve falında birini kandırmak

Kahve falında birini kandırmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yol göstereceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında birini kandırmak gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kandırılmaya çalışılmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında birini kandırmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından kandırılmak hasret giderileceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kandırıldığını görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından kandırılmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, doğru olanı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisi tarafından kandırılmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından kandırılmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanları kandırmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top