Kahve falında birini görüp heyecanlanmak

Kahve falında birini görüp heyecanlanmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarını aşacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında birini görüp heyecanlanmak gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Kahve falında birini görüp heyecanlanmak sağlığının bozulmayacağına, duraklama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında heyecanlandığını görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında heyecandan bayılmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında heyecandan titremek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalettir.

Kahve falında sınavda heyecanlanmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına inanılır.

Kahve falında çok heyecanlanmak girilen yolda zarar edileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında fare görüp kovalamak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında görünmeyen varlık hissetmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top