Kahve falında birini asker olarak görmek

Kahve falında birini asker olarak görmek ne yöne gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında birini asker olarak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Kahve falında askerde olan birini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek sağlık sorunlarının artacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gazi asker görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşi asker görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asker kıyafeti giymek onların güvenini sarsacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancalı asker görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında askerden haber almak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının asker olduğunu görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top