Kahve falında askerde olan birini görmek

Kahve falında askerde olan birini görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında askerde olan birini gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında tekrar askerlik yaptığını görmek kırgınlıkların sona ereceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerle sarılmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında asker komutan görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında kendini rütbeli asker olarak görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında bayanın askere gittiğini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında asker kardeşini görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki asker görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek daha iyi yerlere geleceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top