Kahve falında birine zeytin vermek

Kahve falında birine zeytin vermek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine zeytin vermek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Kahve falında saça zeytinyağ sürmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında zeytin tabağı görmek makamının sarsılmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin pişirmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Kahve falında zeytin yığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında iri zeytin yemek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında peynir zeytin ekmek görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine zeytin görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top