Kahve falında ölmüş birine zeytin görmek

Kahve falında ölmüş birine zeytin görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine zeytin gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında zeytin kaynatmak verdiği sözleri tutacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin yağının bittiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında ye il zeytin görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalettir.

Kahve falında siyah zeytin toplamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında zeytin zeytinyağı görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında zeytin saymak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top