Kahve falında sevgiliyi görmeye çalışmak

Kahve falında sevgiliyi görmeye çalışmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi görmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye ulaşmaya çalışmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle ders çalışmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi öpmeye çalışmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi görmeye çalışmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak büyük sıkıntıları olmayacağına, şifa edineceğine işarettir.

Kahve falında ev yapmaya çalışmak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top