Kahve falında birine palto almak

Kahve falında birine palto almak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kendi işinin sahibi olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında birine palto almak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ilgi alanınıza giren konulara zaman ayırmak veya sizi heyecanlandıran konulara katılımda bulunmak zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulmanıza veya stresi azaltmanıza yardım edebilir.

Kahve falında erkek paltosu görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize yorulur.

Kahve falında palto görmek güzel günler görüleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi palto giymek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı palto görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paltolu adam görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında lacivert palto giymek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işarettir.

Kahve falında uzun siyah palto giymek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında yeni palto görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top