Kahve falında birine kan vermek

Kahve falında birine kan vermek yolunda huzurla devam edeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, tabiatı kötü olan kişiye, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kan vermek gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha akılcı davranmaya özen gösterin.

Kahve falında ölen birini kan içinde görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette kan görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kan kustuğunu görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, rızkının artacağına delalet eder.

Kahve falında idrarından kan geldiğini görmek hayırlı bir yuva kuracağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında kolundan kan vermek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, borca batacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş kan görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kan görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top