Kahve falında kolundan kan vermek

Kahve falında kolundan kan vermek zor ve kötü günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, aniden evlilik kararı alacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayatın kolaylaşacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan kan vermek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Kahve falında kolundan kan vermek dertlerin sonlanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda kan görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan kan almak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koldan kan almak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan kan görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalettir.

Kahve falında koldan kan aldırmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kolundan kan aldığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolda kan görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top