Kahve falında birine dikiş atmak

Kahve falında birine dikiş atmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, verdiği sözleri tutacağına, hastalıklarının düzeleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında birine dikiş atmak gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Kahve falında deriye dikiş atmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ayağına dikiş atmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya dikiş atmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birine dikiş atmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kendine dikiş atmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Kahve falında eline dikiş atmak rızkın genişleyeceğine, zamandan da kar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ele dikiş atmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dikiş atmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top