Kahve falında birine ceviz verdiğini görmek

Kahve falında birine ceviz verdiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında birine ceviz verdiğini gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında birine ceviz verdiğini görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin ceviz verdiğini görmek elindekini de bitireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine hediye verdiğini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin kan verdiğini görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yumurta verdiğini görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dedenin para verdiğini görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top