Kahve falında birine çay şekeri vermek

Kahve falında birine çay şekeri vermek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ilerleyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çay şekeri vermek gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında çaya şeker atmak kendisine olan güveninin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker çay görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay şeker vermek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalettir.

Kahve falında çayın içine şeker atmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çay şekeri görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında bol şekerli çay görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında şekersiz çay içmek sağlıklı bir kişi olmaya, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında şekerli çay içmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top