Kahve falında birinden silah almak

Kahve falında birinden silah almak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden silah almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında düşmanda silah görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek gözyaşı döküleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın elinde silah görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında iki silah görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahı saklamak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini silahla kovalamak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun namlulu silah görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top