Kahve falında iki silah görmek

Kahve falında iki silah görmek iç açıcı sözlere, isabetli girişimlerde bulunacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında iki silah gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında silah edildiğini görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında silahlı adamlar görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında av silahı görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Kahve falında üstünde silah taşımak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz silah görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top