Kahve falında birinden pasta istemek

Kahve falında birinden pasta istemek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hayatının alt üst olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden pasta istemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında pasta yapmak istemek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinden pasta istemek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yaş pasta istemek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında pasta istemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta tatlı görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muzlu pasta yemek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pasta bölmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta kesmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top