Kahve falında birinden balık istemek

Kahve falında birinden balık istemek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini ona adayacağına işaret eder.

Kahve falında birinden balık istemek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Kahve falında birinden balık istemek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında balık istemek borçların artacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yemek istemek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından para istemek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmeyi istemek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden çakmak istemek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan zam istemek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında bira istemek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top