Kahve falında bir yere para vermek

Kahve falında bir yere para vermek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere para vermek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlerden bozuk para toplamak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yere düşen parayı almak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yerlerde para görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere para düşürmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlerde para bulmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Kahve falında yere saçılmış para görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı yere atmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top