Kahve falında bir yakının yaralandığını görmek

Kahve falında bir yakının yaralandığını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, o kapıyı kapatacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, kime gideceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının yaralandığını gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının yaralandığını görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının yaralandığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakının yaralandığını görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cildinde yara görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasından yaralanmak kızına daima sahip çıkacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında alnından yaralanmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun yaralandığını görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu yara görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top