Kahve falında akrabalarla küsmek

Kahve falında akrabalarla küsmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında akrabalarla küsmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında akrabayla küsmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabaya küsmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla küsmek güven kaybına uğrayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında babasıyla küsmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına küsmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle küsmek dünya malı elde edeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla küsmek bir anda yükseleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top