Kahve falında bir sürü havuz görmek

Kahve falında bir sürü havuz görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, huzurlu, mutlu olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayatını ailesine adayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü havuz gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında bir sürü havuz görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında havuza atladığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük havuz görmek ona şifa olmayacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda banyo yapmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzlu ev satın almak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top