Kahve falında bir sürü çorap görmek

Kahve falında bir sürü çorap görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü çorap gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Kahve falında bir sürü çorap görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap içinde para görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çorap görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf çorap giymek kişinin gülen yüzünün solacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yün çorap giydiğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabı görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında çorabın delindiğini görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top