Kahve falında bir sürü bina görmek

Kahve falında bir sürü bina görmek sıkıntıların artacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kırılan kalbin onarılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yoğun stres altında kalacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü bina gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Kahve falında bir sürü bina görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı bina görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında bina yakmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın üstünde görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, beklenilen takdiri alacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde bina görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında pembe bina görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın devrildiğini görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top