Kahve falında bir şeylerden korkmak

Kahve falında bir şeylerden korkmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çevre değiştireceğine, işlerin düşeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında bir şeylerden korkmak gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeylerden korkmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyden korkmak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herhangi bir şeyden korkmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında ölen anneden korkmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında babasından korkmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top