Kahve falında bir şeyin üzerinde uçmak

Kahve falında bir şeyin üzerinde uçmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, kurtuluşu bulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, tatsız haberlerin alınacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyin üzerinde uçmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye binip uçmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyle uçmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyin içinde uçmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlığa uçmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top