Kahve falında bir sepet ceviz görmek

Kahve falında bir sepet ceviz görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, güzel günler için çalışılacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sepet ceviz gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Kahve falında bir sepet ceviz görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında sepette ceviz görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepette meyve görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepet taşımak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze sepeti görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sepette beyaz yumurta görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sepet meyve görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işarettir.

Kahve falında çiçek sepeti görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top