Kahve falında bir odada oturmak

Kahve falında bir odada oturmak büyük bir kazanç elde edeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, azap çektiğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir odada oturmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında odada oturmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir odada oturmak kirli işlere bulaşacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulur.

Kahve falında karanlık odada oturmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla oda görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Kahve falında bembeyaz oda görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel yatak odası görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastane odasında yatmak başarısızlıklara düşeceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebek odası görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top