Kahve falında bir komşu görmek

Kahve falında bir komşu görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, uzun yıllar yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir komşu gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında komşuya yardım etmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evden taşındığını görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında komşusunun hasta olduğunu görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan ayakkabı almak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında komşusunun evine gitmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında ölen komşunu görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kazançsız işler peşinde olmaya alamet eder.

Kahve falında yeni komşular görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında komşunun görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top