Kahve falında ölen komşunu görmek

Kahve falında ölen komşunu görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen komşunu gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında komşuyla dövüşmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu evine gitmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında komşu kadınları görmek isabetli kararlar alacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski komşu görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun geldiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında komşuyla ev değiştirmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşularla vedalaşmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evine girmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top