Kahve falında bir kol bilezik görmek

Kahve falında bir kol bilezik görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kol bilezik gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda çok bilezik görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunda altın bilezik görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında altın bilezik kolunda görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında kadının kolunda bilezik görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında erkek kolunda bilezik görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top