Kahve falında bir kızla yakınlaşmak

Kahve falında bir kızla yakınlaşmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, vefakar bir insan olunacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret eder.

Kahve falında bir kızla yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sorunlarıyla uğraşmaktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz veya başkalarının problemlerini üstlenmenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir kızla yakınlaşmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında yakınının kızı olduğunu görmek işlerinin bu sayede açılacağına, doğru olanı seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızla yakınlaşmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının kızı olduğunu görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile bir yakınını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşına sarılmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, derin bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının düğününü görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü yakınları görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top