Kahve falında bir kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir kızın hamile olduğunu görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kızın hamile olmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kıza hamile olmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını hamile görmek garanti olacak bir yer edineceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top