Kahve falında kızın hamile olmak

Kahve falında kızın hamile olmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında kızın hamile olmak gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın hamile görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genc kızı hamile görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek günden güne kazancının artacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı hamile bırakmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın kendini hamile görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top