Kahve falında bir kişiyi kesmek

Kahve falında bir kişiyi kesmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kesmek gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Kahve falında bir kişiyi kesmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını kesmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin saçını kesmek endişelerin sona ereceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah saç kesmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kahkül kesmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kordon bağı kesmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top