Kahve falında bir kişinin yaşlandığını görmek

Kahve falında bir kişinin yaşlandığını görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, başarısız ve mutsuz olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin yaşlandığını gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin yaşlandığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kişiler görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kişiyi genç görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi yaşlanmış görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, iyi konumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında kişiyi yaşlanmış görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi yaşıyor görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top