Kahve falında bir kişinin uçtuğunu görmek

Kahve falında bir kişinin uçtuğunu görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Kahve falında bir kişinin uçtuğunu görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin uçtuğunu görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kişi görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelle uçurmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında helikopterin havada uçtuğunu görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında uçan beyaz at görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top