Kahve falında bir kadının saçını kesmek

Kahve falında bir kadının saçını kesmek de zenginliğe kavuşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının saçını kesmek gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kadın saçı kesmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının saçını kesmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında kadının saç kesmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kafası kesmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kesmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını kesmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek kazancının günbegün artacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top