Kahve falında bir kadını kurtarmak

Kahve falında bir kadını kurtarmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadını kurtarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Kahve falında hamile kadın kurtarmak işinin aksayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kurtarmak donanımlı kılacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını kurtarmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, işiyle nam salacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını ölümden kurtarmak makam ve rızık sağlayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında hayat kadını kurtarmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında annemi kurtarmak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında annemi bogulmaktan kurtarmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top