Kahve falında bir insanın küçüklüğünü görmek

Kahve falında bir insanın küçüklüğünü görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, planların boşa gideceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında insanın küçüklüğünü görmek koyu sohbetler edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında insanları küçük görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın küçüklüğünü görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında küçük insan görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük insanı küçük görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı küçük görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşça küçük biriyle evlenmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, malların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top