Kahve falında bir insanı taşımak

Kahve falında bir insanı taşımak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı taşımak gördüyseniz:

  • Pek çok konu transforme oluyor.

Kahve falında bir insanı taşımak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kucakta insan taşımak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında insanı sırtında taşımak konuşmaz olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanı taşımak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında insan eti taşımak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan taşımak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü insan taşımak çok zengin olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top