Kahve falında bir futbolcu görmek

Kahve falında bir futbolcu görmek adaletin geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında bir futbolcu gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Kahve falında futbolda gol atmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında futbolcudan forma almak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahallede futbol oynamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında futbolcuya sarılmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında okulda futbol oynamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında futbolcuyla konuşmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini futbol maçında görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, öz güven kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top