Kahve falında bir erkeğin nişanlandığını görmek

Kahve falında bir erkeğin nişanlandığını görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle nişanlanmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği erkekle nişanlandığını görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin nişanlandığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlı bir erkek görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşle nişanlanmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin nişanlandığını görmek atılan adımların boşa çıkacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top