Kahve falında bir çocuğun kustuğunu görmek

Kahve falında bir çocuğun kustuğunu görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, neşesini kaçıracağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun kustuğunu gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Kahve falında çocuğunun bayıldığını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun doğurduğunu görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sadaka ya da zekat vereceğine inanılır.

Kahve falında düşen çocuğu kaldırmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşürmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top