Kahve falında bir başkasını nişanlı görmek

Kahve falında bir başkasını nişanlı görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını nişanlı gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Kahve falında birinin nişanlanacağını duymak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının nişanlık giydiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında nişanlanıyo görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında nişanlı erkek görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini nişanlanmış görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle nişanlanmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulur.

Kahve falında nişandan vazgeçmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlanacağını görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, her daim Allah yolunda olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top