Kahve falında nişanlanacağını görmek

Kahve falında nişanlanacağını görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlanacağını gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Kahve falında nişan yüzüğü vermek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlını görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım biriyle nişanlanmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak ve nişan atmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski nişanlının evine girmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş nişan yüzüğü görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Kahve falında evli birini nişanlı görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top