Kahve falında bir babanın öldüğünü görmek

Kahve falında bir babanın öldüğünü görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, verilen kararların geri çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında ölen babanın öldüğünü görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında babanı öldürdüğünü görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba öldüğünü görmek çocuklar gibi şen olacağına, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba öldürmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalettir.

Kahve falında anne babanın öldürüldüğünü görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top