Kahve falında babanı öldürdüğünü görmek

Kahve falında babanı öldürdüğünü görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında babanı öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babanın tekrar öldüğünü görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kayın babanın öldüğünü görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı öldürmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yüzlerin asılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak yeni işler alacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babamın tekrar öldüğünü görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında babanı öldü görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top