Kahve falında bir avuç şeker görmek

Kahve falında bir avuç şeker görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, darlanacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç şeker gördüyseniz:

  • Mükemmelliği karşı tarafı memnun etmeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında bir avuç şeker almak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında bir avuç şeker görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçta kına görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında bir avuç anahtar görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında avucunda uğur böceği görmek bekarlar için evlenmeye, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında avucunda ceviz görmek can sıkıcı haberler almaya, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top